text.skipToContent text.skipToNavigation

Tillsammans gör vi den nordiska industrin starkare

Vi på Tibnor har en viktig roll som en del av helheten: vi är samlingspunkten för smartare lösningar. En samlingspunkt där vår kompetens och potential möter våra kunders och leverantörers. Smartare lösningar betyder mer konkurrenskraft och effektivitet för våra kunder vilket leder till att vi tillsammans gör den nordiska industrin ännu starkare.

Tillsammans är vi starka

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi de bästa lösningarna

Tillsammans med SSAB ger vi dig nu en unik chans att lära dig mer om SSABs produkter

Vårt sortiment

Vår hemlighet är hur vi arbetar

Tillsammans är vi starka

På Tibnor tror vi på ett framgångsrikt Norden i ständig utveckling. Vi är samlingspunkten för smartare lösningar, där vår kompetens och potential möter våra kunders och leverantörers. Tillsammans gör vi den nordiska industrin ännu starkare.

Digitala tjänster

Vårt mål är att digitalisera hela leveranskedjan av stål och metaller. Upptäck alla våra digitala tjänster designade för dig.

Läs mer

Logistik

Allt från leveranser på 24 timmar från lager till individuella materialflöden exakt anpassade för dina behov. Oavsett behoven vill vi att våra kunder ska kunna minska sin kapitalbindning och sin miljöpåverkan, samtidigt som de frigör resurser och ytor till sin kärnverksamhet.

Läs mer

Kontakta oss idag

Vi på Tibnor drivs av att göra skillnad för våra kunder. Tillsammans gör vi den nordiska industrin starkare. Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss!