text.skipToContent text.skipToNavigation

Sänk din underhållskostnader med rosttröga stål från SSAB

Datum/Längd: 18 november 2020 / 50 min

SSAB Weathering steel är ett korrosionsbeständigt låglegerat konstruktionsstål som kan användas för byggnader, konst, konstruktioner och broar.

Dess unika kemiska sammansättning gör det möjligt att utveckla ett skyddande patinaskikt av rost, vilket skyddar stålet från ytterligare skadlig exponering, samtidigt som det ger unik finish. Detta resulterar i minskade underhållskostnader, oavsett om stålet är lackerat eller inte. Under 2012 började SSAB testa målade prover av SSAB Weathering stål i en tuff utomhusmiljö för att utvärdera hur stålet påverkas av korrosion jämfört med konventionellt målat stål. Resultaten, som samlades in 2018, överträffade förväntningarna. Även om den målade ytan nöttes ner till stålet och exponerade stålytan kunde stålet stå emot korrosionen bättre.

I webinariet behandlar vi ämnen som:

  • Hur SSAB Weathering stål bildar sitt skyddande patinaskikt under oxidationsprocessen.
  • Hur effektivt, målat SSAB Weathering stål är för att motstå nedbrytning och hålla kvar färg i en frätande miljö (med resultat från det sexåriga korrosionstestet).
  • Verkliga applikationer av SSAB Weathering stål och kund case där SSAB Weathering stål användes. Till exempel den nybyggda järvägsstationen Hashalom i Tel Aviv.

Titta nu

Titta direkt på webinaret genom att fylla i formuläret nedan. 

Genom att skicka in det här ifyllda formuläret ger du Tibnor tillåtelse att behandla dina personuppgifter och godkänner vår integritetspolicy. Vi följer alltid lokala regler för databehandling.

Fyll i alla fält korrekt.Ett tekniskt fel uppstod.Thank you for your submission.
Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.