text.skipToContent text.skipToNavigation

Spaltning & klippning

Vi erbjuder spaltning och klippning av tunnplåt. Det innebär att materialet levereras till dig i den längd och den bredd som passar i din fortsatta produktion. 

Spaltning sker genom att coils hasplas igenom härdade skärstål och därefter hasplas det upp i delade ringar efter kundens önskemål. Vi hanterar material från tjocklek 0,28 mm till 6,0 mm, maxbredd 1500 mm, med en tolerans på +/-0,30 mm.

Klippning görs från coils med en flygande sax, vilket är väldigt effektivt då maskinen aldrig behöver stanna för att utföra en klippning. Vi hanterar material från tjocklek 0,5 mm till 6,0 mm, maxbredd 1500 mm, med en tolerans av +/- 0,50 mm.

Kontakta oss idag

Vi på Tibnor drivs av att göra skillnad för våra kunder. Tillsammans gör vi den nordiska industrin starkare. Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss!
Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.