text.skipToContent text.skipToNavigation

K Berggrens Metallia

”Det är smidigt och tidsbesparande att jobba i kundportalen”

Enkelt, smidigt och alltid tillgängligt. Det gör att Anders Nilsson, som äger järnhandeln K Berggrens Metallia, väljer att lägga alla sina beställningar via Tibnors kundportal. ”Jag kan gå in när det passar mig, och när jag gör en kundoffert får jag svar på mina prisfrågor direkt i portalen. Det sparar mycket tid.”

Morgon, middag, kväll eller helg – det spelar ingen roll vilken dag eller tid på dygnet det är – Tibnors kundportal är alltid öppen. Det är en stor fördel, tycker Anders Nilsson, som äger järnhandeln K Berggrens Metallia, och är återförsäljare för Tibnors produkter. 

– Jag lägger så gott som alla mina ordrar via Tibnors kundportal. Det är jättebra att jag kan göra det när det passar mig och att jag inte behöver förhålla mig till några speciella öppettider, säger han.

Servat kunder i över ett halvsekel

Familjeföretaget K Berggrens Metallia ligger i hjärtat av vackra Österlen, i den lilla byn Gyllebo. Här har de servat kunder med produkter inom stål, plåt, VVS, svets och mycket annat under snart 60 år. De har både butik, stållager och verkstad samt egna kranbilar för att kunna erbjuda kunderna hemleverans. Den största kundgruppen är verkstäder, följt av lantbrukare, hantverkare och sjöfartsindustrin. Men i år har även privatmarknaden fått en rejäl skjuts – tack vare corona. 

– När alla är hemma på grund av pandemin vill många pyssla och fixa i trädgården. Då går det åt mycket plåtkanter, armeringsjärn och annat material som vi säljer. Vi har alltid haft en del privatkunder, men den här sommaren har det verkligen exploderat, säger Anders Nilsson.

Välsorterat stållager

I Berggrens Metallias välsorterade stållager finns det mesta inom stål, plåt, rostfritt och aluminium. Här klipper, bockar, stansar och valsar de stål, plåt och aluminium efter kundernas önskemål. I år har det bland annat blivit en hel del cortenkanter till de skånska trädgårdarna.

– Vi har sålt 70 ton cortenplåt från Tibnor sen i april, enbart till trädgårdskunder, säger Anders Nilsson och tillägger att det förstås även är fortsatt mycket material som går till verkstadsindustrin, lantbruket och sjöfarten.

– Vi har sydöstra Skånes största lager på stångstål, balk, plåt, rör, armering, rostfritt och aluminium så hos oss finns det mesta som kunderna vill ha. 

Snabba svar i kundportalen

Förutom att det är så smidigt att kunna lägga sin order när som helst på dygnet uppskattar Anders Nilsson även hur enkelt det är att få fram prisuppgifter i Tibnors kundportal. För i den här branschen är det alltid snabba puckar och kunderna vill helst ha sitt material ”igår”.

– Om jag arbetar med en kundoffert, eller om jag har en kund på tråden eller i butiken, så vill jag förstås få snabba svar på mina prisfrågor. Det får jag i kundportalen. Jag slipper vänta på en säljare som kanske inte är på plats just när jag behöver mitt svar. Det tycker både jag och mina kunder är jättebra, säger han.

Upptäck nya möjligheter

Upptäck alla möjligheter som Tibnors kundportal har att erbjuda och släppa loss ny affärspotential. Registrera dig helt utan extra kostnad.

Registrera dig här
Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.