text.skipToContent text.skipToNavigation

Bearbetning

Fokusera på det du gör bäst och låt Tibnor göra resten

Har du för avsikt att bearbeta materialet vidare, vilka produktionsmoment är det som verkligen tillför värde i din verksamhet och som dina kunder är beredda att betala för?

Samtliga produktionsmoment är viktiga, men långtifrån alla kan betraktas som en del av varje företags kärnprocess. Många produktionsmoment görs för att förbereda materialet på olika sätt. De förberedande momenten tar tid för din personal. Ofta krävs det också ytor i din verkstad eller på byggarbetsplatsen för att utföra dem. Ytor som du skulle kunna använda till annat. Det är i denna del av processen som vi på Tibnor kan erbjuda våra tjänster.

Låt oss förbereda materialet så att din tillverkning kan starta direkt. Samtidigt tar du bort risken för att något blir fel och att material du köpt blir förstört innan er produktion ens har startat. Du betalar bara för den mängd du behöver och slipper spill. När din personal får ägna sig åt vad de är bäst på, skapar de mest värde för dina kunder.

Vi har marknadens bästa och mest utbyggda lager- och logistiknätverk i Norden och professionella medarbetare med hög kompetens som drivs av att lösa våra kunders behov. Våra enheter har utrustning som är specialiserad för olika typer av material, vilket innebär att vi kan möta även komplexa behov. Vi har bearbetningsenheter i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Litauen.

Våra bearbetningstjänster

Kontakta oss idag

Vi på Tibnor drivs av att göra skillnad för våra kunder. Tillsammans gör vi den nordiska industrin starkare. Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss!
Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.