text.skipToContent text.skipToNavigation

Organisation och medarbetare

Den ledande stålleverantören

Tibnor är den ledande stålleverantören i Norden och Baltikum. I nära samarbete med SSAB, våra leverantörer och våra kunder förser Tibnor den nordiska och baltiska industrin med det bredaste utbudet av produkter och tjänster inom stål och metaller.

Organisation

Tibnor har säljkontor, lager och bearbetningsanläggningar i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Baltikum. Vårt huvudkontor ligger i Solna utanför Stockholm.

Läs mer

Våra medarbetare och värderingar

Vi vill förtjäna våra kunders förtroende genom att vara deras innovationspartner och det naturliga valet. Vi håller vad vi lovar och bygger starka och långvariga relationer, arbetar säkert och ansvarsfullt.

Läs mer

Det naturliga konceptet

Handelsstålsgruppen

Handelsstålsgruppen är vårt gemensamma varumärke för samtliga av våra dotterbolag. Handelsstålsgruppen och dess dotterbolag verkar lokalt, med lager och säljkontor nära deras kunder. Handelsstålsgruppen erbjuder trygga och snabba leveranser när sina kunder. 

Läs mer om Handelsstålsgruppen

Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.