text.skipToContent text.skipToNavigation

Digitalisering för stålindustrin

Upptäck nya och innovativa verktyg.

Kontakta oss idag

Tibnors digitala tjänster

Vårt mål är att digitalisera hela leveranskedjan av stål och metaller. Upptäck alla våra digitala tjänster designade för dig.

Kundportal

Vår kundportal är en inköpskanal som låter dig beställa produkter online. Ett intuitivt gränssnitt gör din köpprocess snabbare och enklare. 

EDI

Genom att sätta upp en EDI-länk kopplar vi ihop ditt affärssystem med Tibnor. EDI möjliggör för överföring av lagersaldon, produktinformation, order, orderbekräftelse, leveransaviseringar och fakturor. Vanligtvis för större kunder med eget affärssystem.

PunchOut OCI

Om du föredrar att handla via ditt inköpssystem men vill slippa att underhålla artikelfiler och alltid ha uppdaterad produktinformation, kan vi sammankoppla ert system som stödjer PunchOut/OCI med Tibnor. Dra fördel av automatiserad dataöverföring och mindre manuell hantering.

Faktura

För att förenkla din fakturahantering och som en del i vårt miljöarbete erbjuder vi ditt företag tre olika sätt att ta emot Tibnors fakturor elektroniskt. 

Våra tjänster

Upptäck nya möjligheter

Upptäck alla möjligheter som Tibnors digitala tjänster har att erbjuda och släpp loss ny affärspotential. Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss