text.skipToContent text.skipToNavigation

Digitalisering för stålindustrin

Upptäck nya och innovativa verktyg.

EDI

Ökad effektivitet med en EDI-anslutning

EDI (Electronic Data Interchange) ger automatiskt datautbyte mellan två ERP-system. En EDI-anslutning hjälper till att minska kostnaderna och minimerar fel som följer av manuell dataöverföring. Standarder vi stöder är EDIFACT och XML Monitor. Vi kan också anpassa gränssnittet för att passa företagsspecifika krav. När du använder en EDI-anslutning som utför och tar emot order är åtkomst till order- och leveransbekräftelser och fakturor okomplicerat och enkelt. Vi tillhandahåller även lösningar för e-faktura i standard Svefrakt eller EHF.
 

Fördelarna med Tibnor EDI

  • Ökad effektivitet med hjälp av automatisering
  • Omedelbar orderhantering
  • Mindre manuellt arbete
  • Högkvalitetsdata på grund av felfria överföringar
  • Mer tid att fokusera på kärnverksamhet


Hur fungerar EDI?

EDI är en permanent anslutning mellan affärssystem, CRM, inköpssystem och andra mjukvarulösningar. En EDI-anslutning möjliggör automatisk överföring av kommersiell information inklusive order, orderbekräftelser, leveransmeddelanden och fakturor. Automatisering av beställningsprocessen ökar effektiviteten och minskar fel.

Upptäck nya möjligheter

Upptäck alla möjligheter som Tibnors digitala tjänster har att erbjuda och släpp loss ny affärspotential. Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss
Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.