text.skipToContent text.skipToNavigation

Digitalisering för stålindustrin

Upptäck nya och innovativa verktyg.

Faktura

För att förenkla din fakturahantering och som en del i vårt miljöarbete erbjuder vi ditt företag tre olika sätt att ta emot Tibnors fakturor elektroniskt. 

Faktura via e-post

Genom att beställa fakturorna direkt till din e-post kan du enkelt spara dina fakturor i PDF-format där du vet var de finns. Du sparar samtidigt på miljön genom att använda mindre papper och färre posttransporter. Samtidigt slipper du betala fakturaavgift.  Anmälan gör du här.

Elektronisk faktura

Istället för att få fakturan via e-post kan du få den direkt till ditt ekonomisystem. Vi har kopplingar till de flesta ekonomisystem. Är du intresserad av EDI-faktura via Bis Biling 3.0 eller XML? Anmälan gör du här.

Faktura via EDI/EDIFACT 

Istället för att få fakturan via e-post kan du få den direkt till ditt ekonomisystem. Vi har kopplingar till de flesta ekonomisystem. Är du intresserad av EDI-faktura via EDIFACT. Anmälan gör du genom att kontakta kreditavdelning@tibnor.com. 

Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.