text.skipToContent text.skipToNavigation

Nu lagerför vi Hardox® 500 Tuf slitplåt

Hardox® 500 Tuf slitplåt är det senaste tillskottet i Hardox®-serien och den erbjuder exceptionell hållfasthet, hårdhet och seghet i en och samma slitplåt. Nu erbjuder Tibnor Hardox® 500 Tuf i sitt lagersortiment och går nu att beställa online via Tibnors kundportal eller via Tibnors andra försäljningskanaler.

Hardox® 500 Tuf är den nya generationens slitplåt för tipptrailers, dumperflak för gruvor och jordbruk, skopor, containrar och annan utrustning som utsätts för hårt slitage.

– Det känns fantastiskt att kunna bredda vårt sortiment inom SSABs premiumprodukter och Hardox® 500 Tuf slitplåt är något som våra kunder efterfrågat under längre tid, säger Håkan Råback, Produktchef plåt på Tibnor. 

Upptäck mer

Kontakta oss idag

Vi på Tibnor drivs av att göra skillnad för våra kunder. Tillsammans gör vi den nordiska industrin starkare. Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss!
Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.