text.skipToContent text.skipToNavigation

Öka livslängden på dina produkter med Hardox® 

Datum/Längd: Onsdagen den 24 mars / 11:00-11:40

I det här webbinariet lär du dig hur du kan minska vikten på dina applikationer och samtidigt öka livslängden. Vi fördjupar oss i det senaste strukturella slitstålet Hardox® 500 Tuf och hur det kan förbättra din produkt. Välkommen till ett välfyllt 30 minuters webbinarium med SSAB och Tibnor.

Vad är det som gör Hardox världsledande inom slitstål?

Under webbinariet får du en presentation av världens främsta slitstål och stålens egenskaper. Vi kommer fokusera på nyheter och vilken nytta de kan göra i din produktion.

Vi pratar också om vad som menas med strukturella slitstål och verktyget WearCalc, där du kan bedöma materialets livslängd och slitagemotstånd i olika miljöer.

Webbinariet kommer beröra följande områden:

  • Presentation av Hardox® produktprogram.
  • Så kan Hardox® 500 Tuf ge dig ytterligare konkurrenskraft.
  • Exempel på lyckade produkter där Hardox® används.
  • Hardox® in my body – SSABs marknadsledande varumärkesprogram

Talare

Håkan Råback
Försäljningschef Platta produkter, Rör & Profiler, Tibnor

Håkan Råback är ansvarig för Tibnor Sales and Product Management för SSAB-sortimentet samt Sales Management för Lanna och KAM business. Håkan har arbetat inom stålindustrin sedan 2003 med försäljning och produkthantering för platta, rörformade och smidda stål.

Jan Eckerlid
Technical Development Manager SSAB Special Steels, Norra Sverige och Norge

Jan Eckerlid har arbetat inom SSAB-koncernen i över 20 år, med fokus på kundstöd i användningen av höghållfasta stål. Nu arbetar han med teknisk kundsupport för Hardox® och Strenx®. Han har även forskat inom marin konstruktionsteknik.

Titta på det nu

Registrera dig på detta webinar och titta på det direkt.

Titta nu