text.skipToContent text.skipToNavigation

Öka livslängden på dina produkter med Hardox® 

Datum/Längd: 24 mars 2021 / 32 min

I det här webbinariet lär du dig hur du kan minska vikten på dina applikationer och samtidigt öka livslängden. Vi fördjupar oss i det senaste strukturella slitstålet Hardox® 500 Tuf och hur det kan förbättra din produkt. Välkommen till ett välfyllt 30 minuters webbinarium med SSAB och Tibnor.

Vad är det som gör Hardox världsledande inom slitstål?

Under webbinariet får du en presentation av världens främsta slitstål och stålens egenskaper. Vi kommer fokusera på nyheter och vilken nytta de kan göra i din produktion.

Vi pratar också om vad som menas med strukturella slitstål och verktyget WearCalc, där du kan bedöma materialets livslängd och slitagemotstånd i olika miljöer.

Webbinariet kommer beröra följande områden:

  • Presentation av Hardox® produktprogram.
  • Så kan Hardox® 500 Tuf ge dig ytterligare konkurrenskraft.
  • Exempel på lyckade produkter där Hardox® används.
  • Hardox® in my body – SSABs marknadsledande varumärkesprogram

Talare

Håkan Råback
Försäljningschef Platta produkter, Rör & Profiler, Tibnor

Håkan Råback är ansvarig för Tibnor Sales and Product Management för SSAB-sortimentet samt Sales Management för Lanna och KAM business. Håkan har arbetat inom stålindustrin sedan 2003 med försäljning och produkthantering för platta, rörformade och smidda stål.

Jan Eckerlid
Technical Development Manager SSAB Special Steels, Norra Sverige och Norge

Jan Eckerlid har arbetat inom SSAB-koncernen i över 20 år, med fokus på kundstöd i användningen av höghållfasta stål. Nu arbetar han med teknisk kundsupport för Hardox® och Strenx®. Han har även forskat inom marin konstruktionsteknik.

Titta nu

Titta direkt på webinaret genom att fylla i formuläret nedan. 

Genom att skicka in det här ifyllda formuläret ger du Tibnor tillåtelse att behandla dina personuppgifter och godkänner vår integritetspolicy. Vi följer alltid lokala regler för databehandling.

Fyll i alla fält korrekt.Ett tekniskt fel uppstod.Thank you for your submission.
Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.