text.skipToContent text.skipToNavigation

Handelsstålsgruppen

Handelsstålsgruppen och dess bolag erbjuder kunder ett komplett sortiment av stål och metaller samt bearbetningstjänster som kapning, blästring och målning. Vi verkar lokalt, nära våra kunder och erbjuder trygga och snabba leveranser.

Allt när det gäller stål och metaller

Din lokala leverantör

Det lokala är något av ett ledord för oss. Vi verkar i industritäta områden och har som mål att erbjuda en hög kundservice, ett anpassat sortiment och personal med en bred kompetens.

Ett komplett sortiment

Handelsstålsgruppen och dess bolag erbjuder kunder ett komplett sortiment av stål och metaller anpassat för dig. Köp även till bearbetningstjänster som kapning, blästring och målning.

Anpassat för dig

Välj själv hur du vill köpa från oss, antingen via våra säljare lokalt eller via webshop. Leverans sker från våra lokala lager. Önskar du hämta din leverans så är du alltid välkommen.

Ditt lokala alternativ

Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.