text.skipToContent text.skipToNavigation

CO2-avtryck på våra produkter i Tibnors kundportal

Vi tillhandahåller nu data för CO2-avtryck på produkter i vårt lagersortiment. Vi har börjat med alla stålprodukter och kommer att lägga till emissionsdata för produkter inom rostfritt stål och övriga metaller under de kommande månaderna. Data för CO2-avtryck inkluderar utsläpp från produktionsfasen A1-A3 och är baserad på vägda medelvärden på våra inköp från föregående år.

Som kund kan du söka efter produkter och se CO2-avtrycket på den specifika produkten.

– Det här är något som allt fler av våra kunder har frågat efter den senaste tiden. Det här är första steget i vår resa mot fullständig transparens i värdekedjan, säger Jonathan Nejman, Head of Purchasing & Inventory Management.

Kontakta oss idag

Vi på Tibnor drivs av att göra skillnad för våra kunder. Tillsammans gör vi den nordiska industrin starkare. Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss!
Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.