text.skipToContent text.skipToNavigation

Nu uppdaterar vi Tibnors kundportal för att förbättra användarupplevelsen

För att förbättra användarvänligheten samt den upplevda köpupplevelsen kommer vi att göra ett antal uppdateringar av vår kundportal under 2022. Igår släppte vi den första större uppdateringen. 

Vad är nytt?

Produktdetaljsida

Produktdetaljsidan har vi utvecklat för att reducera skroll på sidan. Nu finns det snabbknappar som tar dig till sektionen för nedladdningsbara dokument och produktinformation samt produktdetaljer. 
Val av material/varianter kommer fortsättningsvis att göras på liknande sätt som tidigare men numera gör man sina val av bearbetningstjänster, val för leverans och hantering av certifikat på den högra sidan av skärmen – detta för att också minska onödig skroll. 

Förenklat sätt att välja kapning

Vi har även förbättrat funktionen att välja kaptyp. Detta sker nu även det på den högra sidan av skärmen för att minska skroll. Vi har även lagt till bilder som ska illustrera och förenkla för användaren vilken och hur varje kaptyp fungerar. 

Förenklat sätt att välja material/varianter på materialvyn

Om man föredrar att välja sina material/varianter på materialvyn istället för på produktdetaljsidan har vi även här förbättrat användarupplevelsen med ovan nämna funktioner. 

Upptäck nya möjligheter

Upptäck alla möjligheter som Tibnors kundportal har att erbjuda och släppa loss ny affärspotential. Registrera dig helt utan extra kostnad.

Registrera dig här
Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.