text.skipToContent text.skipToNavigation

Nu erbjuder Tibnor möjligheten att orderlägga vattenbaserad färg som tillval i Tibnors kundportal

Som vi berättat om tidigare tar Tibnor ett stort kliv framåt i sitt miljöarbete och byter till ett grönare alternativ för alla produkter, då den gamla epoxifärgen kan ersättas mot en mer miljövänlig, vattenbaserad färg. 

Under hösten kommer delar av den gamla epoxifärgen vara utbytt mot en mer miljövänlig, vattenbaserad färg, i dem fall där det är möjligt att applicera. Det blir ett lyft för både arbetsmiljö och klimat utan att tumma på vår kvalitet. Nu inför vi även möjligheten att välja den vattenbaserade färgen som val när våra e-handelskunder orderlägger i Tibnors kundportal. 

– Vår ambition är att alltid erbjuda våra kunder ett grönt alternativ och det är glädjande att vi nu möjliggör även för våra e-handelskunder att kunna välja vår vattenbaserade färg på sina orders, säger Patrik Bjelovuk, teknisk specialist på Tibnor.

Kontakta oss idag

Vi på Tibnor drivs av att göra skillnad för våra kunder. Tillsammans gör vi den nordiska industrin starkare. Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss!
Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.