text.skipToContent text.skipToNavigation

2020-08-13

Utökat sortiment av stång i Hardox®

Vi utökar vårt sortiment av stång i Hardox®/AR 400 och samtidigt lägger vi upp ett helt nytt sortiment av stång i AR 500, en utvecklingsprodukt av Hardox®500.  I hela världen är varumärket Hardox® synonymt med plåt som uppvisar utmärkt slitagemotstånd.

Nu finns Hardox som rundstång och med exakt samma förmånliga egenskaper som motsvarande produkt i form av plåt. Hardox® lagerhålls i varmvalsad utförande. Kännetecknande för Hardox® är att det levereras härdat och anlöpt till mycket hög hållfasthet och hårdhet och nu i två hållfasthetsvarianter; Hardox®/AR 400 och Hardox®/AR 500. 

Toolox® 44 – anpassad för verktygsapplikationer

Sedan tidigare finns ett brett lagersortiment av rundstång i Toolox®44. SSAB har länge marknadsfört Toolox® 44 som en plåtprodukt för verktygsapplikationer. Sedan länge finns Toolox® som rundstång med exakt samma förmånliga egenskaper som motsvarande produkt i form av plåt. Toolox®  lagerhålls i skalsvarvat utförande.

Snabba leveranser

Vi klarar av att leverera snabbt och effektivt från vårt centrallager i Eskilstuna, antingen i hela längder eller i kapat utförande enligt dina önskemål. Du finner mer information om respektive produkt och tillhörande tjänster i vår kundportal. Här finns även information om tillgängligt sortiment från lager.

Kontakta oss idag

Vi på Tibnor drivs av att göra skillnad för våra kunder. Tillsammans gör vi den nordiska industrin starkare. Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss!