text.skipToContent text.skipToNavigation

2019-03-12 

Norsa - i en annan del av Köping

Tibnors lager- och bearbetningsenhet Norsa i Köping är specialiserad på lagerhållning och bearbetning av balk, stång och hålprofiler och levererade förra året över 71000 ton.

Norsa betjänar ett brett kundsegment och med placering i hjärtat av Bergslagen betjänar man kunder runt om i hela Sverige. Norsa är specialiserad på bearbetning av balk, stång och hålprofiler och utför Norsa, Tibnorallt vad en modern lager- och bearbetningsanläggning måste erbjuda marknaden.

– Här i Norsa har vi en maskinpark för tjänster kring kapning, skärning, blästring och målning, förklarar Susanne Salomaa, platschef i Norsa.

Förra året bearbetades och levererades över 71000 ton från Norsa och lagret rymmer 15000 ton. I Norsa arbetar 95 personer i 3 skift vid totalt 17 olika maskiner.  Det finns en mångårig kunskap inom logistik och produktion hos personalen i Norsa, vilket visas i korta ledtider och ett kontinuerligt arbete att anpassa verksamheten till utvecklingen på marknaden. T

– Vi lever hela tiden i en föränderlig värld, med nya krav från kunder och omvärld vilket ställer höga krav på oss. Ett exempel på det är att vi förtillfället håller på att installera en helt ny målningsanläggning här i Norsa som framöver komma kunna hantera vattenbaserad färg, avslutar Susanne.