text.skipToContent text.skipToNavigation

2019-08-27 

Läs om vårt nya och moderna centrallager i Eidsvoll utanför Oslo

Våren 2019 började en av de största och kanske viktigaste processerna i Tibnor Norges historia då vi startade processen med att flytta till ett modernt centrallager i Eidsvoll, utanför Oslo.

Om du träffat en extremt stolt Tibnor-anställd i Norge nyligen, kan förklaringen vara ganska enkel: i juni öppnade vårt helt nya och toppmoderna centrallager i Eidsvoll, utanför Olso. Vid starten av det nya lagret har vi haft många utmaningar att lösa under sommaren men alla dessa är nu under kontroll och fungerar som normalt.

Kommer att göra en stor skillnad för vår utveckling

Tibnor vill alltid vara i framkant när det gäller konkurrenskraftiga leveranstider och kvalitet och vårt fokus och våra investeringar i ny teknik gör att vi kan leverera med ännu bättre precision från det nya lagret. Öppningen av det nya lagret innebär att de gamla lagren i Oslo, Berger, Bryne och Fredrikstad stängs. I och med dessa förändringar kommer det nu att vara möjligt att driva en ännu mer kostnadseffektivt lager och minimera risker för förseningar och fel. Säkerhet har dock varit och är fortfarande högst prioriterad.

Erik Tønnesen, Country Manager på Tibnor Norge, pratar stolt om byggprocessen, som har gjorts enligt våra höga standarder för kvalitet och innovation.

– Det nya lagret är byggt exakt enligt våra specifika krav och kommer att göra en stor skillnad för vår utveckling i Norge. Lagret förenklar hela produktflödet och ger oss mycket mer möjlighet att hantera kunder och beställningar på ett ännu mer förutsägbart och effektivt sätt.

Kunden i fokus

Tønnesen beskriver projektet och konstruktionen som en kollektiv insats där både lokal och internationell expertis har förvärvats för att säkerställa bästa möjliga kvalitet på alla nivåer. Ändå vill han berömma de anställda på lagret som har arbetat dag och natt för att se till att flytten och den dagliga driften gått så normalt som möjligt trots en väldigt intensiv start.

– Stämningen har varit hektisk, men personalen känner varandra väl och har samarbetat på ett utmärkt sätt. De har gjort ett fantastiskt jobb under en kritisk fas, där det viktigaste har varit att ta hand om kunder och orders samatidigt som vi genomfört en stor omlokalisering. Även om vi har varit i en övergångsfas är situationen nu att vi är i linje med dagens plockning och är väl redo att planera nästa dag. Vi har god kapacitet i både målning och kapning som nu går bra efter två månader i drift. Vi är redo att förse våra kunder med material från det nya centrallageret och ser fram emot ett hektiskt höst.

Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.