text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnor utsedd till SSAB Laser® Certified Partner i Norden och Baltikum

SSAB Laser Certified PartnerSSAB har utsett Tibnor till SSAB Laser Certified Partner i Sverige, Finland, Norge och Baltikum. Distributionsnätverket för SSAB Laser består av ett 10-tal dedikerade partners i Europa och till den skaran sällar sig nu Tibnor som första partner för den svenska marknaden.

- För oss är det naturligt att representera SSAB, det har vi gjort i många år och nu tar vi ytterligare ett steg framåt i samarbetet, säger Håkan Råback, produktansvarig för plåt hos Tibnor i Sverige. 

- Vi har redan ett sortiment av SSAB Laser och kommer nu utöka med fler dimensioner. Kopplat med vårt erbjudande med hög tillgänglighet, snabba leveranser och övrigt sortiment så blir vi en attraktiv leverantör till de svenska laserskärarna. Och glöm inte att allt också går att handla i Tibnors Webshop”, avslutar Håkan.

SSAB Laser är en unik produkt, speciellt framtagen för laserskärning. Produkten förbättrar den generella produktiviteten, avkastningen och slutproduktens kvalitet. SSAB Laser har också en garanterad planhet både före och efter laserskärning.

För mer information om SSAB Laser® Certified Partner, vänligen kontakta:

Mikael Jansson, Marknadschef Produkt, Tibnor i Sverige, mikael.jansson@tibnor.com

Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.