text.skipToContent text.skipToNavigation

Hållbart erbjudande

Vi är uppmärksamma på våra produkters och tjänsters miljö- och samhällspåverkan och fokuserar på lokal anskaffning. Vi erbjuder bland annat SSABs avancerade höghållfasta stål och seghärdade stål som är starkare, lättare och även mer hållbara. Vi är stolta över att vara en del av SSAB-koncernen, som har inlett en hållbarhetsresa som revolutionerar stålet under hela dess livscykel – från tillverkning till slutanvändning och med en återvinningsgrad på 100 procent. Idag släpper SSABs masugnar ut 7 % mindre CO2 än genomsnittet i EU, men SSAB vill mer än så. Genom innovationer i HYBRIT-projektet kommer SSAB leverera fossilfritt stål till marknaden redan 2026.

Tibnor arbetar även i nära samarbete med andra nordiska stålproducenter, alla kännetecknade av hög kvalitet och resurseffektiv produktion. Förutom SSABs produkter har Tibnor också starka relationer med Outokumpu, Ovako, Hydro, Celsa och Duferco Dansteel. 50-60% av Tibnors materialinköp kommer idag från nordiska fabriker.

Läs mer

Låt oss göra skillnad tillsammans

Vi är övertygande om att det är vi tillsammans som skapar en mer hållbar framtid. Tveka inte att kontakta oss så ser vi till att tillsammans försöka göra morgondagen lite bättre.​

Kontakta oss
Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.