text.skipToContent text.skipToNavigation

Hållbart erbjudande

Vi är uppmärksamma på våra produkters och tjänsters miljö- och samhällspåverkan och fokuserar på lokal anskaffning. Vi erbjuder bland annat SSABs avancerade höghållfasta stål och seghärdade stål som är starkare, lättare och även mer hållbara. Vi är stolta över att vara en del av SSAB-koncernen, som har inlett en hållbarhetsresa som revolutionerar stålet under hela dess livscykel – från tillverkning till slutanvändning och med en återvinningsgrad på 100 procent. Idag släpper SSABs masugnar ut 7 % mindre CO2 än genomsnittet i EU, men SSAB vill mer än så. Genom innovationer i HYBRIT-projektet kommer SSAB leverera fossilfritt stål till marknaden redan 2026.

Tibnor arbetar även i nära samarbete med andra nordiska stålproducenter, alla kännetecknade av hög kvalitet och resurseffektiv produktion. Förutom SSABs produkter har Tibnor också starka relationer med Outokumpu, Ovako, Hydro, Celsa och Duferco Dansteel. 50-60% av Tibnors materialinköp kommer idag från nordiska fabriker.

Läs mer

Låt oss göra skillnad tillsammans

Vi är övertygande om att det är vi tillsammans som skapar en mer hållbar framtid. Tveka inte att kontakta oss så ser vi till att tillsammans försöka göra morgondagen lite bättre.​

Kontakta oss!