text.skipToContent text.skipToNavigation

Öppettider och tillgänglighet under jul- och nyår

Under jul- och nyårshelgerna har vi avvikande öppettider vilket innebär en del förändringar och begränsningar i fråga om leveranser. 

Vår försäljningsorganisation är tillgänglig för frågor och support under hela perioden men när det kommer till leverans kommer vi att hålla stängt från och med 28 december till 31 december samt 4 januari. Detta innebär att sista möjliga leveransdag är 23 december och första leveransdag efter nyår är 5 januari 2021.

Om du vill att din beställning ska levereras före jul är den sista dagen den 22 december och om du vill att din beställning ska levereras den 5 januari är den sista dagen för beställning den 4 januari 2021.

Om du har några frågor om ovanstående är du välkommen att kontakta oss.

Vi önskar er god jul och ett gott nytt år!

Kontakta oss idag

Vi på Tibnor drivs av att göra skillnad för våra kunder. Tillsammans gör vi den nordiska industrin starkare. Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss!
Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.