text.skipToContent text.skipToNavigation

Logistik

Stål och metaller från våra lager med korta ledtider

Vill du ha material från våra lager med korta ledtider, så att du själv slipper lagra stål och metaller och kan beställa mer så fort du behöver? Eller har du ett projekt där du behöver ett materialflöde helt utan störningar, dag efter dag? Vissa behöver snabba leveranser från lager, andra mer avancerade upplägg. Oavsett vilken situation du ställs inför kan Tibnor hjälpa dig. Vi är experter på att organisera materialflöden för att passa varje kunds unika produktion. Genom att vara en aktiv partner i din totala försörjningskedja av stål och metaller bidrar vi till din lönsamhet.

Vi har ett väl utvecklat distributionssystem och erbjuder många olika logistiklösningar. Distribution kan ske med kran-ekipage enligt turbilschema eller reguljärtrafik, där samlastning med andra företags gods sker och där kunden lossar själv. Något som är bra ur miljösynpunkt.

Allt från leveranser på 24 timmar från lager till individuella materialflöden exakt anpassade för dina behov. Oavsett behoven vill vi att våra kunder ska kunna minska sin kapitalbindning och sin miljöpåverkan, samtidigt som de frigör resurser och ytor till sin kärnverksamhet.

Kloka logistiklösningar är till synes enkla, men de sparar tid och pengar för dig. Kontakta oss och berätta om dina behov och förutsättningar, så tar vi tillsammans fram den bästa lösningen.

Logistiktjänster

  • Kundanpassade direktleveranser 
  • Lagerleveranser
  • Färdigvarulager 
  • Kundanpassat emballage
  • Kundanpassade palletiketter

Kontakta oss idag

Vi på Tibnor drivs av att göra skillnad för våra kunder. Tillsammans gör vi den nordiska industrin starkare. Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss!
Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.