text.skipToContent text.skipToNavigation

Vad händer med produktiviteten när du kan använda samma grovplåt till mycket?

Datum/Längd: 16 mars 2023 / 40 min

SSAB och Tibnor bjuder in till ett webbinarie som fokuserar på ökad effektivitet i verkstaden med hjälp av SSAB Multisteel. SSAB Multisteel omfattar konstruktionsstål, tryckkärlsstål och fartygsplåt där flera olika stålsorter bakats ihop i en och samma plåt. Det gör att du kan reducera ditt lager och minska kapitalbindningen. De jämna materialegenskaperna i kombination med plåtens fina yta är några andra utmärkande egenskaper som gör att produktiviteten i verkstaden ökar.

Slipper moment i verkstaden

SSAB Multisteel har enhetliga egenskaper mellan batcherna och håller för bearbetning. Det kan också levereras i anpassade dimensioner direkt från verket så att du kan optimera utnyttjandegraden i dina projekt. Stålet kan skäras i din befintliga utrustning, detaljerna kan sedan bockas med snävare radier än motsvarande standardstål. Det finns exempel där man ersatt standardstål med SSAB Multisteel och inte behövt rikta detaljer efter skärning. På så sätt elimineras ett steg i produktionen. Eftersom SSAB Multisteel har ett legeringsinnehåll som är lägre än standard kan du även räkna med god svetsprestanda. Plåtens fina yta förenklar målning och ger produkten ett tilltalande slutresultat.

Webbinariet kommer att beröra:

•    Fördelar med SSAB Multisteel
•    Utmärkande egenskaper
•    Tibnors lagersortiment
•    Användningsexempel

Talare

Lasse Brandt
Produktspecialist, Marknad Plåt & Parts, Tibnor

Lasse har jobbat sedan 2013 som produktspecialist på Tibnor med försäljning av plåtprodukter och prefabricerade komponenter inom Sverige. Han arbetar mycket med produktutveckling samt support, både internt och ute hos kunder. Lasse har jobbat i olika befattningar inom Tibnor sedan 2007, men större delen av tiden kopplat till prefabricerade komponenter.

Fredrik Lindqvist
M.Sc. Maskinteknik

Har jobbat med teknisk support på SSAB sedan 2013 vilket innebär att vi hjälper våra kunder att utveckla deras produkter, processer och val av material. Har innan dess jobbat med konstruktion och produktion av tågvagnar och med produktionstekniska frågor hos en underleverantör tillfordonsindustrin.

Titta nu

Titta direkt på webinaret genom att fylla i formuläret nedan. 

Genom att skicka in det här ifyllda formuläret ger du Tibnor tillåtelse att behandla dina personuppgifter och godkänner vår integritetspolicy. Vi följer alltid lokala regler för databehandling.

Fyll i alla fält korrekt.Ett tekniskt fel uppstod.Thank you for your submission.
Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.