text.skipToContent text.skipToNavigation

Öka produktiviteten i verkstaden med SSAB Domex 

Datum/Längd: Onsdagen den 21 april / 14:30-15:10

SSAB Domex är ett stål med egenskaper som överträffar standard. Detta kan du nyttja för att effektivisera din produktion. Välkommen till ett webbinarium om hur du kan utnyttja de höga och jämna materialegenskaperna och få en bättre slutprodukt.

Optimerat för dina konstruktioner

SSAB Domex är ett avancerat konstruktionsstål med brett dimensionsprogram och många olika leveransmöjligheter. Du kan använda det i strukturella applikationer och dra nytta av dess tillförlitlighet och flexibilitet.

Noggrant kontrollerat

SSAB Domex finns som varmvalsad plåt, varm- eller kallvalsat band, rör och profiler. Ett brett sortiment av mångsidiga konstruktionsstål med utmärkta kallformnings-, bearbetnings- och svetsningsegenskaper gör att du kan välja det som är optimerat just för din produktion. Det finns även olika metallbelagda korrosionsbeständiga stål med zink-, galfan- eller galvannealed-beläggning.

Webbinariet kommer att beröra:

  • Varför SSAB Domex fungerar bra där andra stål ger problem
  • Fördelar med jämn produktkvalitet
  • Hur SSAB Domex förbättrar verkstadseffektiviteten genom snävare toleranser och större processfönster avseende svetsning
  • Exempel på applikationer där SSAB Domex används

Talare

Håkan Råback
Försäljingschef Platta produkter, Rör & Profiler, Tibnor

Har jobbat för Tibnor i 4,5 år men varit i stålbranschen sedan 2003. Ansvarig för försäljningen av SSABs produktprogram genom Tibnor Sverige. Innefattar bland annat sortiment, stöd till försäljning, utbildning och marknadsföring.

Birgitta Fries
M.SC. Geoteknologi, SSAB

Birgitta har jobbat med teknisk support på SSAB sedan 2017, vilket innebär att hjälpa våra kunder att utveckla deras produkter, processer och val av material. Hon har jobbat på SSAB sedan 1990 med teknik-, produktutveckling och kvalitetsfrågor, från gjutning i Luleå till formatklippning i Borlänge.

.

Titta på det nu

Registrera dig på detta webinar och titta på det direkt.

Titta nu