text.skipToContent text.skipToNavigation

Öka flexibiliteten och frigör tid med plåtbaserade komponenter från Tibnor och SSAB 

Datum/Längd: 10 mars 2021 / 30 min

Lär dig mer om Tibnor och SSABs erbjudande kring tillverkning av plåtbaserade komponenter och vår kapabilitet och kapacitet i våra anläggningar. Välkommen till ett välfyllt 30 minuters webbinar med SSAB och Tibnor.

Spara tid, pappersarbete och minska din kapitalbindning

Ska du göra allt ”inhouse” eller ska du outsourca vissa delar i produktionskedjan till leverantören du köper plåten av? Genom att kombinera våra premiumstålprodukter och vår erfarenhet inom prefabricering får du en tjänst som är svår att överträffa. 

I det här webbinaret lär du dig mer om vilka tjänster SSAB och Tibnor erbjuder, exempelvis lasersvetsning, fogberedning, rullformning, laserskärning och bockning av komplexa detaljer. Med Tibnor och SSABs erbjudande sparar du tid och pappersarbete, minskar din kapitalbindning och får slutligen en mer innovativ och konkurrenskraftig slutprodukt.

Webbinariet kommer bland annat besvara frågorna:

  • Vilka är fördelarna är med att outsourca delar av din produktion?
  • Vilka tjänster erbjuder SSAB och Tibnor?
  • Vilken kapacitet erbjuder SSAB och Tibnor?

Talare

Lasse Brandt
Produktspecialist, Plåt & Parts, Tibnor

Lasse har jobbat sedan 2013 som produktspecialist på Tibnor med försäljning av plåt produkter och prefabricerade komponenter inom Sverige. Han arbetar mycket med produktutveckling samt support, både internt och ute hos kunder.
Lasse har jobbat i olika befattningar inom Tibnor sedan 2007, men större delen av tiden kopplat till prefabricerade komponenter.

Per-Olof Kull
Teknisk projektledare SSAB Services, SSAB

Per- Olofs fokus ligger på komponenttillverkning, främst på den nordiska marknaden.
Han har lång erfarenhet av stålbranschen. Per-Olof har arbetat på SSAB i 7 år och har även en bakgrund som marknadschef på EME Steel Service Center.

Titta nu

Titta direkt på webinaret genom att fylla i formuläret nedan.

Genom att skicka in det här ifyllda fomuläret ger du Tibnor tillåtelse att behandla dina personuppgifter och godkänner vår integritetspolicy. Vi följer alltid lokala regler för databehandling.

Fyll i alla fält korrekt.Ett tekniskt fel uppstod.Thank you for your submission.
Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.