text.skipToContent text.skipToNavigation

Öka flexibiliteten och frigör tid med plåtbaserade komponenter från Tibnor och SSAB 

Datum/Längd: Onsdagen den 10 mars / 10:00-10:40

Lär dig mer om Tibnor och SSABs erbjudande kring tillverkning av plåtbaserade komponenter och vår kapabilitet och kapacitet i våra anläggningar. Välkommen till ett välfyllt 30 minuters webbinar med SSAB och Tibnor.

Spara tid, pappersarbete och minska din kapitalbindning

Ska du göra allt ”inhouse” eller ska du outsourca vissa delar i produktionskedjan till leverantören du köper plåten av? Genom att kombinera våra premiumstålprodukter och vår erfarenhet inom prefabricering får du en tjänst som är svår att överträffa. 

I det här webbinaret lär du dig mer om vilka tjänster SSAB och Tibnor erbjuder, exempelvis lasersvetsning, fogberedning, rullformning, laserskärning och bockning av komplexa detaljer. Med Tibnor och SSABs erbjudande sparar du tid och pappersarbete, minskar din kapitalbindning och får slutligen en mer innovativ och konkurrenskraftig slutprodukt.

Webbinariet kommer bland annat besvara frågorna:

  • Vilka är fördelarna är med att outsourca delar av din produktion?
  • Vilka tjänster erbjuder SSAB och Tibnor?
  • Vilken kapacitet erbjuder SSAB och Tibnor?

Talare

Lasse Brandt
Produktspecialist, Plåt & Parts, Tibnor

Lasse har jobbat sedan 2013 som produktspecialist på Tibnor med försäljning av plåt produkter och prefabricerade komponenter inom Sverige. Han arbetar mycket med produktutveckling samt support, både internt och ute hos kunder.
Lasse har jobbat i olika befattningar inom Tibnor sedan 2007, men större delen av tiden kopplat till prefabricerade komponenter.

Per-Olof Kull
Teknisk projektledare SSAB Services, SSAB

Per- Olofs fokus ligger på komponenttillverkning, främst på den nordiska marknaden.
Han har lång erfarenhet av stålbranschen. Per-Olof har arbetat på SSAB i 7 år och har även en bakgrund som marknadschef på EME Steel Service Center.

Titta på det nu

Registrera dig på detta webinar och titta på det direkt.

Titta nu