text.skipToContent text.skipToNavigation

Tukimet

Mer värde än vi kunnat vänta oss

Tukimet Oy är baserat i finska Raumo och tillverkar hjälpmedel. Företagets produktsortiment består bland annat av olika rollatorer, uppresningsstöd och stödhandtag för handikapptoaletter. Huvudmaterialet i produkterna är metallrör från Tibnor Oy. Tukimets VD Jani Hiljanen är nöjd med samarbetet, som inleddes på 90-talet.

Alla Tukimets produkter innehåller någon typ av metallrör. Det smidiga samarbetet med Tibnor medför många fördelar och hjälper enligt Hiljanen båda företagen att utveckla sin verksamhet. 

– Tibnor levererar metallrören som utgör vårt huvudmaterial, i första hand 25 och 22 mm tjocka möbelrör, berättar han.

Samarbetet med Tibnor hjälper företaget utvecklas

– Upphandlingar är numera en del av vardagen. Vi fortsätter att samarbeta med Tibnor även efter upphandlingarna på grund av deras gedigna kunskap. De har hjälpt oss på sätt som vi inte ens hade kommit på själva, säger Hiljanen. 

De viktigaste kriterierna för en materialleverantör är enligt Hiljanen hög kvalitet och leveransprecision. Eftersom Tukimet vill fortsätta utveckla sina produkter är det viktigt att Tibnor hjälper dem även i produktutvecklingsarbetet. Enligt Hiljanen syns Tibnors kunskaper även i form av förbättrade slutprodukter hos Tukimet.

– Tibnor har kommit med bra förslag. I dag får vi till exempel måttkapade och färdigperforerade metallrör, vilket underlättar vårt arbete enormt. När vi ville utveckla rollatorer som klarade ännu högre vikter föreslog Tibnor starkare rörmaterial direkt från fabriken, beskriver Hiljanen.

Det bästa med samarbetet är enligt Hiljanen att det fungerar så smidigt. Tibnors personal är lätt att få tag i och svarar snabbt på frågor. Hiljanen säger att Tibnor är bra på att ta emot feedback och utvecklas utifrån den. Genom sina produkter och tjänster erbjuder Tibnor mer värde än kunden kan förvänta sig, konstaterar han.

Kontakta oss idag

Vi på Tibnor drivs av att göra skillnad för våra kunder. Tillsammans gör vi den nordiska industrin starkare. Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss!
Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.