text.skipToContent text.skipToNavigation

Kavamet

Samarbete i mer än 30 år

Samarbetet mellan Kavamet och Tibnor började för mer än 30 år sedan. Man har haft ett tätt samarbete och gott kompanjonskap under alla år.  Tibnors yrkeskunnande är viktigt även för Kavamets globala konkurrenskraft.

– Vi förstår varandras behov och hur viktiga de är för båda parter, konstaterar Kavamets VD Kimmo Liljamaa.
 
Kavamet-Konepaja Oy har en lång historia som tillverkare av stålkonstruktioner och verkstadsprodukter. Tibnor har varit stålleverantör till Kavamet ända sedan verksamheten startade. Det långvariga samarbetet är baserat på ömsesidigt förtroende, Tibnors leveranssäkerhet och materialens goda pris/kvalitetsförhållande.

– Vi levererar stålkonstruktioner till bland annat affärsbyggnader, pannbyggnader i industrin och sportcentra av olika slag. Våra verkstadsprodukter går till produktionslinjer för olika slags tillämpningar i industrin, berättar Liljamaa.

– Våra produkter och tjänster går att få som kompletta paket, från planering till överlämnande av nyckelfärdig produkt. Beställaren väljer själv vilken omfattning som passar, säger Liljamaa.

– Redan i anbudsfasen tar vi tillsammans med Tibnor fram olika alternativ för den blivande konstruktionen. Vi samarbetar mycket nära i hela kedjan för att uppnå slutkundens mål.

Enligt Liljamaa är Tibnor unikt på marknaden genom sin snabba reaktionsförmåga, sina bearbetningstjänster och sin leveranssäkerhet. Det dagliga arbetet på Kavamet går lätt när man har en pålitlig partner, som man kan tala klarspråk med.

– De konkreta fördelarna med att arbeta med Tibnor märks genom den snabba responsen. De snabba svaren underlättar produktionsplaneringen och förkortar genomloppstiden för produkterna. Den stora nyttan är att samarbetet fungerar i hela produktionskedjan, konstaterar Liljamaa. 

– Jag kan absolut rekommendera Tibnor just för att samarbetet fungerar så bra. Vi arbetar mot ett gemensamt mål.

Kontakta oss idag

Vi på Tibnor drivs av att göra skillnad för våra kunder. Tillsammans gör vi den nordiska industrin starkare. Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss!