text.skipToContent text.skipToNavigation

Ladda ner Tibnor Konstruktionstabeller

Tibnors konstruktionstabeller innehåller komplett produktredovisning och dimensioneringsanvisningar för hålprofiler, balk, stång och rör. Tabellerna är förutom ett effektivt dimensioneringshjälpmedel ett mycket väl använt underlag för olika typer av utbildning. 

Följande tabeller hjälper konstruktören att snabbt finna lämplig stålprofil för balk- och pelarelement. Tabellerna gäller dock ej som redovisning av statiska beräkningar gentemot kommunala och statliga myndigheter. För detaljutformning och ytterligare konstruktiv information hänvisas till normer och Stålbyggnadsinstitutets publikationer. Denna publikation ersätter tidigare utgåvor. Tibnor lagerhåller eller anskaffar snabbt angivna dimensioner.

Ladda hem Tibnor Konstruktionstabeller genom att fylla i formuläret nedan.

Trevlig läsning!

Genom att skicka in det här ifyllda formuläret ger du Tibnor tillåtelse att behandla dina personuppgifter och godkänner vår integritetspolicy. Vi följer alltid lokala regler för databehandling.

Fyll i alla fält korrekt.Ett tekniskt fel uppstod.Thank you for your submission.
Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.