text.skipToContent text.skipToNavigation

Ladda ner Tibnor Handbok för aluminium

Denna handbok är avsedd att ge bakgrund för att underlätta valet av en lämplig aluminiumprodukt för din applikation. Diskussionen kommer till stor del att utgå ifrån Tibnors lagersortiment. Det finns naturligtvis ytterligare alternativ bland det stora omfånget av aluminium och dess legeringar i olika utföranden men vi har valt att fokusera på material med hög tillgänglighet från lager.

I handboken används genomgående EN-normerna som underlag för att referera till olika aluminiumprodukter. En tabell med jämförelse mellan EN-beteckningarna för aluminium och dess legeringar och motsvarande i andra viktiga internationella normer (inklusive de utgångna SS-beteckningarna) presenteras i slutet av denna handbok. Första utgåvan av Tibnors Handbok för aluminium och aluminiumlegeringar är utgiven i april 2024.

Ladda hem Tibnor Handbok för aluminium genom att fylla i formuläret nedan. 

Trevlig läsning!

Genom att skicka in det här ifyllda formuläret ger du Tibnor tillåtelse att behandla dina personuppgifter och godkänner vår integritetspolicy. Vi följer alltid lokala regler för databehandling.

Fyll i alla fält korrekt.Ett tekniskt fel uppstod.Thank you for your submission.
Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.