5

Processutvecklare

Plats: Finspång

Land: Sverige

Sista ansökningsdatum: 10 april 2020

Brinner du för förbättringsarbete och vill jobba i en organisation där det går snabbt mellan beslut och handling? Vill du jobba i en verksamhet som tillverkar innovativa, miljövänliga produkter? På SSAB i Finspång får du möjlighet att bidra till en mer hållbar miljö. Låter detta intressant kanske det är du som är vår nya processutvecklare!

Om oss

På SSAB i Finspång produceras färgbelagt nordiskt premiumstål, under varumärket GreenCoat som är innovativa, miljövänliga färgbelagda stållösningar för byggindustrin. GreenCoat–sortimentet är den grönaste produktportföljen för färgbelagda tak-, fasad- och regnvattensystem, och också ett av de mest heltäckande sortimenten för hela byggindustrin.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande men du kommer huvudsakligen att jobba med utvecklingsprojekt inom exempelvis kvalitetsförbättring, ledtidsminskning, energibesparing och kapacitetshöjande insatser. Du kommer att fungera som nyckelperson i de projekt du arbetar i och kommer att samarbeta med kollegor från olika avdelningar samt rapportera till ledningsgruppen i Finspång.

I jobbet ingår bland annat att:

  • Analysera data, identifiera avvikelser, trender samt föreslå och genomföra förbättringar

  • Dokumentera framåtskridandet i dina projekt, upprätta beslutsunderlag och rapportera resultat mot ledningsgrupp

  • Leda och coacha projektmedlemmar

  • Driva projekt från start till mål med fokus på att hitta praktiska lösningar.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är dagtid.

Din profil
Till rollen som processutvecklare söker vi dig som är en driven och kommunikativ person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av förbättringsprojekt inom produktion och projektledning, men det är inget krav. Du har en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen med relevant inriktning.

Du har stort intresse av teknik och maskiner och jobbar gärna i tätt samarbete med produktionen. Har du erfarenhet av tidigare arbete inom industrin exempelvis inom underhåll i kombination med en ingenjörsutbildning tror vi att du har mycket att bidra med som processutvecklare hos oss.

Sista ansökningsdag
10 april

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten.

I denna rekrytering samarbetar vi med Skill.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Martina Arrelid, Skill, tfn 011-199 472

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.