5

Industrielektriker, Koksverket

Plats: Luleå

Land: Sverige

Sista ansökningsdatum: 12 april 2020

Industrielektriker, Koksverket
Placering: Luleå
Land: Sverige
Sista ansökningsdag: 2020-04-12

Underhållsavsnittets uppgift är att tillhandahålla kompetenta och effektiva underhållstjänster för att säkerställa en hög drifttillgänglighet på Koksverkets anläggning och produktionsutrustning. Sök tjänsten som elektriker till avsnittet för Elunderhåll. Placeringsort Luleå.

 

Om tjänsten

Som elektriker kommer du arbeta med arbetsuppgifter så som felavhjälpning, drift och underhållsarbete på processutrustning inom avdelning Koksverk. Som elektriker kommer du att jobba i nära samarbete med mekaniker och elektriker och tillsammans är er uppgift att säkerställa att produktionsavdelningen har kvalificerad och kompetent service.

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagt under dagtid.

 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har examen från gymnasium, med inriktning mot elautomation, data och instrumentteknik eller motsvarande. Erfarenhet av industriell regler- och instrumentteknik, drift och underhåll av aktiv utrustning i fält samt teoretisk vidareutbildning är meriterande. Dina personliga egenskaper väger tungt.

Vi söker en person som har ett målinriktat arbetssätt, är ansvarskännande och strukturerad. Du sätter säkerheten för dig och dina arbetskamrater främst och tycker om ordning och reda. Du har även förmågan att lösa problem vid tekniska systemfrågor. Då arbetet innebär kontakter med kunder och samarbetspartners krävs en god social förmåga. Du ser samarbete och kundorientering som de viktigaste framgångsfaktorerna.

Krav på B-körkort.

 

Vi erbjuder

Ett stimulerande och omväxlande arbete i ett arbetslag med god kamratskap.

 

Sista ansökningsdag
12 april 2020

 

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Mika Marjeta, Chef avsnitt Elunderhåll, tfn 0920-920 83

 

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0920-920.

 

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.