5

Driftchef Gasbehandling & Biprodukter

Plats: Luleå

Land: Sverige

Sista ansökningsdatum: 15 april 2020

Driftchef Gasbehandling & Biprodukter
Placering: Luleå
Land: Sverige
Sista ansökningsdag: 2020-04-15

Är du en ledare som tillsammans med dina medarbetare skapar trivsel och arbetsglädje? Du kommer att få möjlighet att utveckla kompetens och implementera en arbetsform där våra principer för ständiga förbättringar blir en naturlig del i verksamheten. Placeringsort Luleå.

Om tjänsten

Som  ledare ansvarar du för att leda och utveckla arbetet tillsammans med den skiftgående personalen på avsnittet gasbehandling och biprodukter på Koksverket. Koksverkets gasbehandling är en viktig del i SSAB Luleås produktionsflöde och tillgodoser en stor del av företagets energibehov samt bidrar till Luleå Kommuns fjärrvärmeproduktion. Avsnittet producerar också stora volymer biprodukter såsom råbensen, stenkolstjära och svavel som vi säljer till externa kunder.

Du leder en organisation med 20 skiftgående operatörer som ansvarar för driften av gasbehandlingsanläggningen. Du är direkt underställd chefen för koksverket och blir en viktig lagspelare i koksverkets ledningsgrupp. På SSAB är arbetsmiljön och säkerheten alltid högst prioriterad.

Dina kvalifikationer
Att utveckla medarbetarna till att ta stort eget ansvar och att driva förbättringsarbete är nyckelområden där dina ledaregenskaper är en förutsättning för att lyckas med uppdraget. Tidigare chefserfarenhet och dina personliga egenskaper är av stor betydelse. Du är utåtriktad, positiv och lyhörd med god förmåga att skapa relationer på alla nivåer i organisationen. Då avsnittet till stor del handlar om komplexa processflöden krävs erfarenhet och intresse för detta, inte minst för att du skall klara av att vara ett bollplank till dina kompetenta medarbetare. 

Vi erbjuder

En ansvarsfull roll där du får arbeta med fokus på ledarskap och utveckling av personal och verksamhet. SSAB erbjuder en arbetsmiljö där du får stora möjligheter till egen utveckling och karriär, såväl i Sverige som internationellt.

Sista ansökningsdag

15 april 2020

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Karin Lundstedt, Chef avdelning Koksverk, tfn 070-395 80 54

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.