5
1 november 2017 08:33 CET

”Månadens medarbetare” i oktober: Peter Broms, marknad produkt, Sverige

Peter Broms, produktspecialist rostfritt på kontoret i Kil, vinner månadens pris som ”Månadens medarbetare” i oktober på Tibnor. Varma gratulationer, Peter!
Vi från kommunikation kontaktade Peter och frågade om hans reflektioner och känslor kring att vinna priset.

Hur känns det att få priser som ”Månadens medarbetare”?

” Oväntat men mycket roligt. Försöker hjälpa till med det jag kan. Känner mig som en kugge i det stora laget. Jag vill tacka alla som röstat på mig för de fina orden. Känner mig mycket uppskattad.”
I formuläret frågade vi efter motiveringen till det givna förslaget, och den är: Peter har ett positivt bemötande och är hjälpsam oavsett vilken fråga som ställs, han ger utförliga svar och delar med sig av sitt kunnande. Hjälper till med kundkontakter för att undvika missförstånd om det behövs. 

Vad tänker du när du hör detta?

”Det känns som ett kvitto på att det jag gör uppskattas av mina kollegor. Försöker hjälpa till med det jag kan och förmedla kunskap inom mitt område”.

Berätta lite om din historia i Tibnor. När började du, och har du haft några andra befattningar i företaget?

”Jag har varit rostfritt trogen sedan jag började som innesäljare på Tibnor Geijers 1984. Flyttade efter sex år till Tibnor i Köping och -95 började jag som utesäljare.  Enda avsteget från jobbet som säljare gjorde jag -09 när jag var med och startade upp Direktinköp men återgick efter ca 6 månader till jobbet som produktspecialist på rostfritt.”

 

Peter Broms