5
17 september 2019 15:30 CET Medarbetare, Plåt

Ny på jobbet - Magnus Dahlblom

 

Magnus Dahlblom, TibnorMagnus Dahlblom är den sociala kameleonten som inte backar för nya utmaningar. Han beskriver sig själv som en social person och som gillar den personliga kontakten. Sedan mars är han ny produktspecialist inom plåt & parts.

När vi träffas håller Magnus på med research inför ett kundbesök och många kundbesök har det blivit sedan Magnus började på Tibnor i mars. 

– Just nu fokuserar jag väldigt mycket på partsaffären och det gäller att fånga upp så mycket feedback som möjligt ute hos våra kunder. Fokus ligger på att hitta nya kunder och sätta upp nya lösningar hos befintliga kunder. För att både jag och Tibnor ska lyckas på sikt krävs det att man jobbar väldigt riktat mot vår bearbetningsanläggning Sjötullen i Köping. 

Tibnors uttalade kundfokus är också något som Magnus känner av och relaterar till. Kundrelationen, värdet av en god sådan och potentialen i att utveckla den. 

– Vår styrka sitter i kapaciteten och det breda utbudet, vilket möjliggör till skräddarsydda lösningar vad gäller transport, logistik och bearbetningstjänster samt vår lyhördhet för smartare lösningar för våra kunder. Vi finns där kunden behöver oss utmed hela kedjan.

 

Om Magnus

Familj: Fru och två barn

Bor: Frösakull utanför Halmstad

Intressen: Landsvägscykling, där både Magnus och hans två söner tävlar frekvent, den äldste på absoluta toppnivån i världen.

Tidigare erfarenheter: Ledning inom kommunal räddningstjänst samt försäljning och projektledning av trafiksäkerhet i form av väg/broräcken inom Norden.