5
9 september 2019 08:40 CET Rör

Du vet väl om att vi har ett säljteam specialiserad på rör i Lanna, Småland?

 

Tibnor har ett av marknadens bredaste och djupaste lagerprogram inom stålrör. Vi jobbar med de största, som vi ser det, leverantörerna på marknaden som genom sin inställning till kvalité och produktegenskaper ger våra kunder den bästa valutan för pengarna. Inte minst står SSABs egna rörverk i Finland för leveranser av precisionsrör, kallformade konstruktionsrör och profiler.

Tibnor har den svenska marknadens mest utbyggda logistiknät och når dig som kund med leveranser dagen efter din beställning. 

De flesta rören går ut från vår anläggning Norsa i Köping men vid vårt rörservicecenter i Lanna, Småland betjänas många kunder i södra Sverige med kapade, gradade, tvättade och ibland ytterligare processade rör i större volymer. Från Lanna levereras det produkter även ända upp till de nordligaste delarna av Sverige. 

I Lanna finns vårt säljteam som bistår dig som kund med försäljning, hög kundservice och expertråd kring tekniska frågor inom rör. Vi är rotade i den småländska Gnosjöandan och står alltid till tjänst när det gäller att diskutera och komma fram till lösningar hur just ert företag kan förbättra er konkurrenskraft. Tveka inte att kontakta oss redan idag!

Kontakta vårt säljteam i Lanna