5
4 juli 2018 10:47 CET

Månadens medarbetare i juni: Patrik Bjelovuk i Köping

 

Patrik Bjelovuk, produktspecialist i stålkonstruktion, vinner priset som ”Månadens medarbetare” på Tibnor i juni. Vi gratulerar Patrik varmt till priset! 

Hur känns det att vinna priset som ”Månadens Medarbetare"?
”Oväntat.”

Motiveringen för dig låter väldigt bra: 
”Patrik är alltid hjälpsam och löser problemet på bästa sätt. Har en kompetens inom bygg och EN 1090 som han kan förklara på ett pedagogiskt sätt beroende på vem han har framför sig, säljare eller konstruktör spelar ingen roll. Patrik har hjälpt till med lösningar rent byggtekniskt och med bra logistik lösningar för kunden. Har en socialkompetens utöver det vanliga.”

Vad tänker du själv när du hör kommentaren?  
”Smickrande.”

Berätta om ditt jobb: vad gör du och vilket område är ditt ansvar?
”Sedan omorganisationen arbetar jag som renodlad specialist utan eget kundansvar. All tid går till resterande säljkår. Ganska stor del av min tid går till att läsa in mig på olika standarder och att tolka dessa rätt. Mitt ansvarsområde utgår från stålstommar och handelsstål och mycket tid går åt till att intern utbilda.”

Vad betyder det för dig att göra skillnad – vad gör du som påverkar kunden? 
”Jag som individ gör inte skillnad, det är vi alla som grupp som gör skillnad, tillsammans skapar vi mervärden.”

Finns det saker som kunderna inte känner till att Tibnor kan göra för dem?
”Det finns hela spektra från kunder som har full koll på allt vi gör till de som inte handlar från oss. Vi måste nå ut och vi gör många aktiviteter för att nå ut: mässor, utbildningar med externa samt att vi lever på sociala medier.”