5

Tekniker inom El & Automation

Plats: Borlänge

Land: Sverige

Sista ansökningsdatum: 26 februari 2020

Tekniker inom El & Automation
Placering: Borlänge
Land: Sverige
Sista ansökningsdag: 2020-02-26

Är du en tekniker som strävar mot ett underhåll i världsklass? I så fall är du välkommen till regionens största underhållsföretag. Vi söker nu en tekniker främst till Kallvalsverket. Placeringsort Borlänge.

Om tjänsten

SSAB befinner sig i ett expansivt läge och bygger för framtiden med flertalet investeringar och ombyggnationer. Underhållsavdelningen samverkar i alla organisationsnivåer inom produktionen.

Uppgiften för underhållsavdelningen är att sköta det dagliga underhållet, stödja tillgängligheten samt att medverka till att driva utvecklingen framåt. I arbetsuppgifterna ingår förebyggande underhåll, djupare felsökning, felanalyser, modifiering av befintlig utrustning och system. Du kommer även vara delaktig i något av våra pågående investeringsprojekt.

Arbetstiden är dagtid.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk utbildning. Visst är det bra om du har en teknisk högskoleutbildning men vi tror också att du som söker kan ha en teknisk utbildning på gymnasienivå i kombination med arbetslivserfarenhet. Har du arbetat med valsningsteknik eller med liknande arbetsuppgifter är det meriterande.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt och du måste kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi är övertygade om att med bra attityd och en positiv inställning så kommer du att lyckas i din roll.

Vi erbjuder
Ett ansvarsfullt arbete med goda möjligheter till såväl personlig som yrkesmässig utveckling. Du kommer att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i ett arbetslag med bra gemenskap.

Sista ansökningsdag
26 februari 2020

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Martin Laxgård, Chef Driftnära underhåll Betning & Valsning, tfn 0243-724 08

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.