5

Systemkonstruktörer till världsledande stålföretag

Plats: Oxelösund

Land: Sverige

Sista ansökningsdatum: 1 mars 2020

Systemkonstruktörer till världsledande stålföretag
Placering: Oxelösund
Land: Sverige
Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Är du teknikintresserad och gärna följer utvecklingen inom automationsområdet? Är du dessutom duktig på styrsystem? Då är du välkommen med din ansökan som systemkonstruktör till SSAB. Placeringsort Oxelösund.

Om tjänsten
Vi söker tre styrsystemskonstruktörer till våra produktionsanläggningar som ska driva utveckling och underhåll av automationssystem på både befintliga och nya anläggningar. Du kommer att utbildas i och arbeta med vårt egenutvecklade styrsystem Proview. Du kommer att ingå i en teknikavdelning och arbeta som konstruktör och expertstöd inom automation.

Arbetet innebär projektering, utveckling, konstruktion, programmering, dokumentation/utbildning samt drifttagning av styrsystem för maskiner och anläggningar.

Arbetsformen är allt från egna uppdrag till projektform som deltagare och/eller som delprojektledare. Samarbetet med produktionsavsnitten är viktigt och dina vanligaste kontaktytor kommer bestå av underhållstekniker och drifttekniker men du kommer även ha kontakt med inköp och externa leverantörer.

Dina kvalifikationer
Vi ser gärna att du har högskoleutbildning med inriktning mot automationsteknik, mekatronik, datateknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet som t.ex. automationskonstruktör. Erfarenhet av programmering i C, C ++ eller PLC-programmering av industriella styrsystem är meriterande.

För att lyckas i tjänsten bör man ha god förmåga till samarbete, vara initiativrik/kreativ, ha lätt att sätta sig in i ny teknik och trivas med att arbeta i projektform. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder
Du kommer att få arbeta i en stimulerande miljö med stor variation i arbetet och goda möjligheter till personlig utveckling. Vi erbjuder förmånliga arbetstider med möjlighet till flex och friskvård.

Sista ansökningsdag
1 mars 2020

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Carl-Henrik Wallin, Chef avdelning Systemutveckling, tfn 0155-45 68 97
Jennifer Rodriguez, Chef avsnitt Systemkonstruktion, tfn 070-21 76 209

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn. 0155-25 40 00

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.