5

Projektledare för SSABs säkerhetsprogram - För allas säkerhet

Plats: Luleå

Land: Sverige

Sista ansökningsdatum: 25 februari 2020

Projektledare för SSABs säkerhetsprogram - För allas säkerhet
Placering: Luleå
Land: Sverige
Sista ansökningsdag: 2020-02-25

Är du en driven projektledare som vill skapa förändring? Du kommer att få forma, genomföra och utveckla vårt unika och spännande initiativ. Placeringsort Luleå.

SSAB Europe genomför tidernas största initiativ för att förbättra säkerhetskulturen i företaget. Initiativet går ut på att utbilda och öka riskmedvetenheten hos alla 1100 medarbetare med hjälp av teoretisk och praktisk träning. Som projektledare kommer du att forma, genomföra och utveckla detta unika och spännande initiativ. Du kommer att arbeta tillsammans med en projektkoordinator och projektgrupp.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Projektet löper under 3 år och därefter går du in i en annan spännande roll på SSAB.

Dina kvalifikationer
För att lyckas med projektledarrollen bör du vara ansvarstagande, en god organisatör och ha en stark egen drivkraft. Du bör ha erfarenhet av att leda större projekt eller har ledarerfarenhet.  Har du erfarenhet från säkerhetsarbete inom industrin eller annan bransch är det meriterande. Vi ser gärna att du har någon form av akademisk utbildning.

Det är viktigt att du behärskar engelska och svenska i både tal och skrift.

Vi erbjuder
Du får möjligheten att skapa förändring och leda SSABs resa mot en säkerhetskultur i världsklass. Vi erbjuder dig en varierad roll med stort eget ansvar. Du kommer att ha ett stort kontaktnät inom hela SSAB.

Vi erbjuder våra anställda bra förmåner med bland annat fri tillgång till en träningsanläggning med ett stort utbud av varierande träningsformer.

Sista ansökningsdag
25 februari 2020

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Jonna Barsk, Verksamhetsstrateg, tfn 070-358 22 95

Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.