5

Processoperatör Koksverket

Plats: Luleå

Land: Sverige

Sista ansökningsdatum: 1 mars 2020

Processoperatör Koksverket
Placering: Luleå
Land: Sverige
Sista ansökningsdag: 2020-03-01

Vi söker en processoperatör som vill driva utveckling tillsammans med sina kollegor. Placeringsort Luleå.

Om tjänsten

Koksverket ansvarar för processen från kol till koks och förser masugnen med deras koksbehov vid tillverkning av råjärn.  Som operatör kan du arbeta med många olika moment inom avdelningen. Tillsammans med ditt skiftlag ansvarar du för framställning av koks och gas. Skiftlaget är sammansatt med roller så som anläggningsoperatör, kontrollrumsoperatör, batterister samt maskinförare och avlösare.

Arbetstiden är 5-skift. Det genomförs en prövoperiod med 12 timmars skift för 5 skift.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning. Har du erfarenhet av att arbeta inom processindustri är det meriterande.

Vi söker dig som med vilja och engagemang bidrar till ytterligare utveckling av enheten. Du tycker om och vill ha utveckling i ditt arbete. Som processoperatör arbetar du med många olika moment inom avdelningen, vilket kräver flexibilitet och anpassningsförmåga. Då vi arbetar i lag är din samarbetsförmåga av största betydelse och du inser vikten av lagets samlade insats för att nå uppsatta mål. På sikt eftersträvar även utveckling mot fler roller inom skiftlaget.

Vi erbjuder
En spännande och omväxlande tjänst i en produktionsmiljö där stor potential till utveckling finns för både dig som individ och för verksamheten genom ständiga förbättringar.

Sista ansökningsdag
1 mars 2020

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna

Alexandra Lindberg, Chef sektion Drift Kol, Batteri & Ugnsmaskiner, Lag 1, tfn 070-358 20 83

Facklig information lämnas av IF Metall, Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0920-920 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.