5

Elektriker

Plats: Virsbo

Land: Sverige

Sista ansökningsdatum: 29 mars 2020

Elektriker
Placering: Virsbo
Land: Sverige
Sista ansökningsdag: 2020-03-29

Vill du arbeta i ett engagerat team där du får vara med och ansvara för våra förbättringsarbeten? Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i vår underhållsorganisation.  Välkommen till en spännande bransch på SSAB i Virsbo!

Om tjänsten

SSAB i Virsbo tillverkar konstruktionsrör, specialrör och bergbultar för bergsförstärkning (ERB) till kunder i hela världen. Idag är vi lokalt 65 anställda i Virsbo men globalt är vi cirka 15 000 kollegor i en global koncern med produktion och försäljning världen över.

Vi behöver nu förstärka vår underhållsorganisation med flera nya medarbetare och söker dig som vill vara med och förbättra vår verksamhet samtidigt som du får möjlighet att utvecklas. Hos oss är våra chefer coacher som stöttar och uppmuntrar medarbetare som själva aktivt påverkar, utvecklar och driver förbättring i vår verksamhet.

Som elektriker arbetar du i nära samarbete med övrig verksamhet och säkerställer hög drifttillgänglighet på vår produktionsutrustning. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni för att tillhandahålla kompetens och effektiva underhållstjänster till vår verksamhet. 

Arbetstiden är 2-skift, men även andra skiftformer kan förekomma.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har 3-årig elteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Du har arbetat några år som elektriker, är serviceinriktad och har vana att arbeta självständigt. Har du erfarenhet av att arbeta som elektriker inom industri ses detta som meriterande.

För att lyckas i rollen ser vi att du har kunskaper inom plc och styrreglerteknik. Utöver det är kunskaper inom hydraulik, pneumatik och svetsning meriterande. Allt arbete rapporteras i vårt MPS planeringssystem, därför är datavana ett krav.

Då du kommer att ha mycket kontakt med många intressenter bör du god social förmåga, ett målinriktat arbetssätt samt ett öppet sinne och ödmjukhet.

Vi erbjuder
Ett stimulerande och varierande arbete för en lagspelare som gillar att förbättringsarbete är en del av vardagen. Vi erbjuder dig en chans att kliva in i en spännande bransch där det finns möjlighet att utvecklas och prova nya saker.  

Sista ansökningsdag
29 mars 2020

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna
Jonas Löfberg, Chef Underhåll, tfn 010-787 86 25
Roger Andersson, HR Partner, tfn 070-983 36 24

Facklig information lämnas av IF Metall som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.