5

Kvalitet och miljö

 

Vi är certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet) - ISO 14001 (miljö) och vårt ledningssystem innehåller rutiner, kontroller och regler som säkrar kvaliteten i våra produkter och tjänster. Sedan juli 2014 är Tappers certifierat enligt EN 1090-1. Vi ska bidra till en långsiktigt positiv utveckling med hänsyn till miljön. Vi förbättrar ständigt våra processer i syfte att minimera miljöbelastningen. Vår verksamhetspolicy ställer höga krav på både oss själva och våra samarbetspartners.

Vi har sedan 2012 certifikat för tillverkningskontroll (FPC) enligt EN 1090-1 vilket innebär att vi kan CE-märka de produkter som hanteras och produceras i anläggningarna.  Vi har valt att visa vilka produkter som är CE-märkta på våra följesedlar och i vår kundportal.

Materialleverantören är den som CE-märker produkten, så när du behöver en prestandadeklaration till din lagerorder kontaktar du din säljare. Säljare behöver ditt ordernummer samt positionsnummer för att enklast kunna hjälpa dig. Tibnors/ Plåtdepåns/Tappers/Linköpings Ståls egna prestandadeklaration kan du alltid ladda ned här och det är den du behöver om Tibnor /Plåtdepån/Tappers/Linköping Stål har bearbetat materialet på något sätt, exempelvis genom kapning.

Certifikat EN 1090 SE Tibnor AB

Certifikat EN 1090 EN Tibnor AB

Certifikat EN 1090 SE Tappers Stål & Metaller AB

Certifikat EN 1090 EN Tappers Stål & Metaller AB

Prestandadeklaration Tibnor (SE)

Prestandadeklaration Tibnor (EN

Prestandadeklaration Tappers Stål & Metaller AB (EN)

Att tänka på när du beställer från Tibnor