5

Kvalitet och miljö

 

Vi är certifierade enligt ISO 9001 (kvalitet) - ISO 14001 (miljö) och vårt ledningssystem innehåller rutiner, kontroller och regler som säkrar kvaliteten i våra produkter och tjänster. Sedan juli 2014 är Tappers certifierat enligt EN 1090-1. Vi ska bidra till en långsiktigt positiv utveckling med hänsyn till miljön. Vi förbättrar ständigt våra processer i syfte att minimera miljöbelastningen. Vår verksamhetspolicy ställer höga krav på både oss själva och våra samarbetspartners.

Vi har sedan 2012 certifikat för tillverkningskontroll (FPC) enligt EN 1090-1 vilket innebär att vi kan CE-märka de produkter som hanteras och produceras i anläggningarna.  Vi har valt att visa vilka produkter som är CE-märkta på våra följesedlar och i vår webshop.

Materialleverantören är den som CE-märker produkten, så när du behöver en prestandadeklaration till din lagerorder kontaktar du din säljare. Säljare behöver ditt ordernummer samt positionsnummer för att enklast kunna hjälpa dig. Tibnors egna prestandadeklaration kan du alltid ladda ned här och det är den du behöver om Tibnor har bearbetat materialet på något sätt, exempelvis genom kapning.

Certifikat EN 1090 SE Tibnor AB

Certifikat EN 1090 EN Tibnor AB

Certifikat EN 1090 SE Tappers Stål & Metaller AB

Certifikat EN 1090 EN Tappers Stål & Metaller AB

Prestandadeklaration Tibnor (SE)

Prestandadeklaration Tibnor (EN)

Prestandadeklaration Tappers Stål & Metaller AB (EN)

Att tänka på när du beställer från Tibnor