5
3 januari 2018 10:52 CET

”Månadens medarbetare” december: Katrin Proos, Tallin, Estland

Katrin Proos, verkstadschef i Tallin, vinner priset som ”Månadens Medarbetare” i december på Tibnor.

Hur känns det att vinna priset som ”Månadens Medarbetare?

”Det är en stor överraskning för mig; jag hade ingen aning om det. Men hur som helst så är det en mycket trevlig överraskning: det känns bra att få ett erkännande internt av kollegorna.”

I formuläret frågade vi efter motiveringen till det givna förslaget, och för dig var motiveringen:

”Katrin är en proaktiv och positiv person som ständigt vill utvecklas och lära sig nya saker. Katrin är ett föredöme för oss alla med sin positiva och vänliga attityd och professionalitet. Hon tar ansvar för fortsatta förbättringar genom att utveckla en säker arbetsmiljö och bra kundservice. Tillsammans med sitt team säkerställer Katrin att kunden får rätt material, säkert lastat och levererat i tid från lagret i Tallin. Kundnöjdhet är alltid högsta prioritet.”

Det låter väldigt bra, vad tänker du själv när du hör detta?

”Att få så positiv feedback, ger inspiration att jobba ännu hårdare.”


Berätta lite om dig själv och din karriär inom Tibnor för de som inte känner dig.

”Jag började i företaget -95 inom försäljning på ASVA (ASVA som senare blev Ruukki). Från försäljning gick jag vidare till inköp där jag stannade ganska länge. För fyra år sedan var det dags för en ny utmaning och jag började då i min nuvarande roll som verkstadschef här i Männiku. Vi är ansvariga för att ta emot, plocka och skicka iväg lagermaterial.”

 

Vi gratulerar Katrin varmt till priset!