5
Kontakta oss
Begäran om kontakt

About you:

* Obligatoriskt
1 december 2017 11:10 CET

”Månadens medarbetare” i November: smålaser-teamet i Hyvinkää, Finland


Operatörerna av små lasrar i Hyvinkää stålservicecenter – Arto Enqvist, Erkki Heikkinen, Timo Ikonen, Ari Marjomäki, Janne Myllymäki och Juha Ollikkala – får priset som ”Månadens medarbetare” på Tibnor. Varma gratulationer till utmärkelsen, teamet!

Vi från kommunikation kontaktade teamet och intervjuade Janne, Erkki, Timo, Ari, Janne och Juha  om deras reflektioner och känslor kring att vinna priset.


Hur känns det att få priser som ”Månadens medarbetare”?

”Det känns bra, som en bekräftelse på att det jobb vi gör inom teamet uppmärksammas och uppskattas  Vi har uppenbart lyckats göra något rätt.”
I formuläret frågade vi efter motiveringen till det givna förslaget, och för ert team är den:  
Laseroperatörerna i Hyvinkää är ihärdiga, professionella och kreativa.  Genom att använda sina egna erfarenheter och kunskaper bidrar de till förbättrade operationer, ledtider och lönsamhet. Deras sätt att arbeta gynnar också andra grupper som produktionsplanering, anbudskalkylering och i slutänden naturligtvis kunden.

Låter bra! Vad tänker ni när ni hör detta?
”Det känns bra att teamets arbete är uppskattat. Vi försöker alltid göra allting rätt från början, så vi inte behöver göra om saker i efterhand. Ett bra bevis för detta är att vi får väldigt få reklamationer. Vi har arbetat med detta i ungefär tjugo år med några mindre förändringar i teamet, men kvalitén på utfört arbete har hela tiden hållit samma höga standard – och det är vi mycket stolta över”.

Kan ni berätta lite om er själva och er tid i Tibnor för de som inte känner er?
”Arbetet är omväxlande, vi litar på företaget och det har alltid känns bra komma till arbetet. Alla maskiner vi använder är olika och vi har specialister på varje maskin, även om vi naturligtvis alla kan använda vem som helst av dem. Vi har som regel att inte lämna en kollega ensam – vi hjälps alla åt och gör vårt arbete bra från början till slut. Kollegor lär varandra arbetet på plats och du kan lära dig grunderna ganska snabbt, men du blir aldrig fullärd, det finns alltid nya saker att lära sig.”